Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Lady Gaga - The Edge Of Glory

2011.06.17. 09:11 engyus

Lady Gaga legújabb dala nem várt sikereket ért el világszerte. Mondjuk melyik Gaga-felvétel ne lett volna sláger az elmúlt időszakban! Mindenesetre a korábbi terveknek ellentmondva, a The Edge Of Glory c. dal mégsem csak promóciós lemezként jelent meg. Május 9-én hivatalosan is kiadásra került, mint a Born This Way címet viselő stúdióalbum, harmadik kislemeze.

 A Born This Way és a Judas c. dalok után tehát a The Edge Of Glory következett a sorban. A dal létrejöttét Lady Gaga nagyapjának halála ihlette. A szokásos electro és dance elemeken kívül ezúttal a dzsessz hatása is érezhető. Az énekesnő legújabb felvételében a The E Street Band együttes egyik tagja, Clarence Clemons is közreműködik egy szaxofonnal.

Az éjszaka folyamán debütált a dal zenei videója, amit most valahogy nem kísért akkora felhajtás és várakozás. Ez természetesen a klipen is meglátszik, hiszen Gaga talán eddigi legvisszafogottabb videójáról van szó. A két előadón kívül más nem is szerepel a klipben. A helyszín sem változik. A legtöbb amerikai filmből jól ismert, tipikus társasház egyik lakásának tűzlépcsőjén játszódik a videó, melynek igazából semmilyen mondanivalója nincsen. Megmondom őszintén, én nem bánom hogy ezúttal nem kell megbotránkoznom!

1 komment

Címkék: zene music lady gaga napi music slágergyanús engyus lady gaga the edge of glory lady gaga the edge of glory official music video lady gaga the edge of glory klippremier lady gaga the edge of glory videoklip the edge of glory lady gaga the edge of glory single lady gaga the edge of glory dal új

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr812991388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bellini · http://doily.hu 2011.06.17. 21:44:31

Nekem is kifejezetten tetszik, hogy ilyen egyszerű lett a klip.
süti beállítások módosítása