Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Jason Derulo - Don't Wanna Go Home

2011.05.29. 21:07 engyus

Jason Derülo (vagy Jason Derulo) az év második felében jelenteti meg második stúdióalbumát. A tavalyi év egyik nagy felfedezettje várhatóan szeptember elején adja ki Future History című nagylemezét. A lemez előfutáraként május 20-án megjelent az első kislemez.

Jason Derulo legújabb dala a Don’t Wanna Go Home címet kapta. Érdekes egy felvétel lett azt hiszem. Nekem annyira nem tetszik, nem sok ötlet van benne. Feldolgozás annál inkább. Egészen meglepő, hogy pont egy jamaicai folk dalt választott a fiatal énekes. A sokak által ismert Day-O (The Banana Boat Song) c. dal 1956-ból való. Az évek során már rengetegen feldolgozták.

Szóval már ez a választás is furcsa volt, de hogy miként lehetett összehozni ezt a felvételt, Robin S. 93-as Show Me Love címet viselő nagysikerű slágerével... Az összhatás nem mindennapi. Hallgassátok meg! Valamint a napokban debütált, Rich Lee által rendezett zenei videót is nézzétek meg!

komment

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus jason derulo jason derulo dont wanna go home jason derulo dont wanna go home official music video jason derulo dont wanna go home klip jason derulo dont wanna go home video dont wanna go home

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr902941713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása