Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Avril Lavigne - Smile

2011.05.21. 17:50 engyus

Avril Lavigne visszatérő lemeze sokak számára az év egyik legjobban várt albuma volt. Mindenki kíváncsian várta, hogy a cserfes és nagyszájú Avril, még mindig tudja-e azt a fiatalos és lendületes stílust nyújtani, mint korábban. Úgy néz ki igen! Erre kitűnő példa legújabb kislemezdala, a Smile című felvétel.

A kanadai énekesnő legújabb albuma, Goodbye Lullaby címen jelenhetett meg március 2-án. Az első kislemez, a What The Hell c. sláger januárban debütált, és azóta is nagy kedvenc. Ezt követhette nemrég az már említett Smile című felvétel, amely hivatalosan április 11-én jelent meg. A dal producerei a jól ismert Max Martin és Shellback voltak. De a dal megírásában természetesen Avrilre hárult a főszerep.

Ma reggel került bemutatásra a dal zenei videója, melyben Avril a már régóta jól ismert felszabadult és életvidám önmagát adja. Teljesen olyan érzésünk van, hogy mintha az éppen pályakezdő Avril Lavignet látnánk. A klip Shane Drake rendezésével készülhetett el, április végén. Természetesen Avril saját márkái, most sem maradhatnak ki a videóból. Egyébként nekem tetszik az újdonság, a dal is és a klip is. Remélem Nektek is!

Szólj hozzá!

Címkék: zene avril lavigne music smile napi music slágergyanús engyus avril lavigne smile avril lavigne smile official music video avril lavigne smile klip klippremier avril lavigne smile videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr832921796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása