Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Beyoncé - Run The World (Girls)

2011.05.19. 15:45 engyus

Ma hajnalban sokak örömére végre debütálhatott Beyoncé legújabb videoklipje. A Run The World címet viselő, legújabb Beyoncé-dal klipje, hosszas várakozások után jelenhetett meg. A közismert díva már régóta promózta legújabb felvételét és zenei videóját, nem kis kíváncsiságot keltve ezzel rajongóiban.

Az R&B egyik legismertebb női képviselője, már egy ideje negyedik stúdióalbumán dolgozik. Az előzetes tervek szerint a 4 címet viselő nagylemez, június 28-án jelenik majd meg. Az album leendő dalairól eddig nem sokat tudunk. Az azonban biztos, hogy április 21-én megérkezett az album előfutára, a Run The World (Girls) c. kislemez.

Azt kell mondjam, a dal sokaknak csalódást okozott. Többek között nekem is. Valahogy többet vártam egy Grammy rekorder énekesnőtől, aki az elmúlt években hatalmas slágerekkel kápráztatott el minket. Ezért kíváncsian vártuk a videoklipet, hátha népszerűbbé teszi a dalt. Nos, nálam ez sem sikerült. De ettől még lehet hatalmas sláger a legfrissebb Beyoncé-dalból, és a kaliforniai Mojave-sivatagban forgatott klip is kedvenccé válhat.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music beyonce napi music slágergyanús engyus beyonce run the world girls beyonce run the world girls official music video beyonce run the world girls klippremier beyonce run the world girls videoklip run the world girls beyonce run the world girls új dal klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr262916921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása