Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Simple Plan ft. Natasha Bedingfield - Jet Lag

2011.05.13. 14:30 engyus

Ha úgy vesszük, most újra elrugaszkodunk egy kicsit a megszokott pop vonaltól. Ugyanis egy közismert, és a maga körében igen kedvelt pop-rock bandáról lesz szó az elkövetkezendő pár percben. Egészen pontosan az 1999-ben alakult, Simple Plan nevű együttesről és legújabb dalukról.

Pop-punk vagy pop-rock? Végül is édes mindegy, hiszen a két stílus nagyon hasonló és számos esetekben egyszerre használják ezeket a kifejezéseket. Nos a francia-kanadai formáció éppen ebben a stílusban vált ismertté a 2000-es évek elején. A banda nevét állítólag sebtében találták, hiszen sürgősen egy együttes névre volt szükségük. Így a választásuk a könyv alapján létrejött, Simple Plan elnevezésű viselő film címére esett, mivel mindannyian rajongtak érte.

2002 óta három stúdióalbumuk jelenhetett meg. Hamarosan pedig megérkezik a negyedik nagylemez is, amely a Geat Your Heart On! címet kapta. A június 21-én bemutatkozó album már két kislemezzel is büszkélkedhet. Ezek közül is minket, az először április 25-én megjelent, Jet Lag című dal érdekel. Ugyanis az együttes két verziót is készített a felvételből. Az általam most bemutatott változatban pedig a méltán népszerű és sokatok által kedvelt Natasha Bedingfield közreműködik, aki azt hiszem sokat dob a produkción. A napokban a hivatalos zenei videó is debütálhatott, természetesen az előadó felek aktív részvételével.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music simple plan natasha bedingfield jet lag napi music slágergyanús engyus simple plan natasha bedingfield jet lag simple plan natasha bedingfield jet lag official music video simple plan natasha bedingfield jet lag klip simple plan natasha bedingfield jet lag videoklip simple plan jet lag

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr682900825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása