Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Cascada - San Francisco

2011.05.08. 13:35 engyus

A német Cascada együttes tagjai talán túl sokat hallgatták Katy Perry tavalyi bombaslágerét, a California Gurls című felvételt. Ugyanis legújabb kislemezedaluk hangzásvilága és zenei alapja kísértetiesen hasonlít a közkedvelt énekesnő már említett dalához. Persze az is lehet, hogy az én hallásom nem tökéletes, és egy teljesen egyéni és új dallamról van szó. De szerintem nem!

A Cascada már régóta negyedik stúdióalbumán dolgozik. A 2011-ben megjelenő Original Me címet viselő albumról eddig két kislemez látott napvilágot. Elsőként a Pyromania, majd a Night Nurse c. felvétel. Július 4-én pedig megérkezhet a következő single is, a San Francisco címet viselő dal is. Az elektronikus zenében otthonosan mozgó banda márciusban két zenei videót is elkészített. Az egyiket természetesen a San Francisco-hoz, amely május 6-án debütált az Egyesült Királyságban és a You Tube-on. A dalról alkotott véleményemet már olvashattátok, a kliphez pedig most semmi extrát nem tudok hozzáfűzni. Úgyhogy kattintsatok bátran és füleljetek!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music cascada san francisco napi music slágergyanús engyus cascada san francisco cascada san francisco official music video cascada san francisco klippremier cascada san francisco videoklip cascada san francisco új dal klip cascada san francisco original me

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr872887150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása