Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Bruno Mars - The Lazy Song

2011.04.14. 22:15 engyus

A múlt évben szinte egyik napról a másikra robbant be a popzene élmezőnyébe a méltán népszerű Bruno Mars. A kezdetben csupán a háttérben dolgozó zenész tavaly szólókarrierbe kezdett. Azt hiszem jól döntött! Az elmúlt pár hónapban sorra gyártotta a jobbnál-jobb slágereket és zenei videókat! Billionare, Just The Way You Are, Grenade… Ki ne ismerné őket?

Mint az már köztudott, Bruno Mars már korábban is megmutatta zsenialitását, pedig akkor még nem ismertük a tehetséges fiatalembert. Nagyban hozzájárult a Flo Rida és Ke$ha nevéhez fűződő, Right Round c. sláger megszületésében. De aktívan kivette részét K’naan, Wavin’ Flag, valamint Cee Lo Green, Forget You (Fuck You) című számában is. A mindössze 25 éves zenei mogul azt hiszem már most többet tett le az asztalra, mint némely „agyonsztárolt” énekes egy élet alatt. Ráadásul első, Doo-Wops & Hooligans címet viselő stúdióalbuma igazi bombasikerré vált az elmúlt hónapokban.

A mostanság oly népszerű Bruno Mars slágereket szerintem nem kell senkinek sem újra bemutatnom. Talán kicsit már meg is untátok őket, de semmi ok aggodalomra, hiszen itt a legújabb slágergyanús felvétel. Február 15-én jelenhetett meg Bruno Mars albumának harmadik kislemeze, a The Lazy Song címet viselő felvétel.

A jamaicai reggae és a hawaii jawaiian stílus alapjait felvonultató dal létrejöttében, a már említett K’naan is közreműködött. Azt hiszem a dal könnyen az elődjei nyomába léphet, a Billboard Hot 100-as listáján már a 20. helyen jár. A dal elsőre talán Jason Mraz, I’m Yours c. slágerére emlékeztethet. De azért tényleg jó kis felvétel lett, amihez egy vidám és humoros zenei videó is készült. A ma debütáló klipről felesleges bármit is mondanom. Nézzétek meg!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus bruno mars bruno mars the lazy song bruno mars the lazy song official music video bruno mars the lazy song klippremier bruno mars the lazy song videoklip the lazy song bruno mars the lazy song új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr962827037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása