Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Lena Meyer-Landrut - Taken By A Stranger

2011.03.18. 22:57 engyus

Mond még valakinek valamit a Lena Meyer név? Persze. Biztos vagytok páran, akik emlékeznek még a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál nyertesének nevére, és Satellite című nyertes dalára. Sokáig az itthoni rádióadók is adták a hangulatos, ámde végtelenül egyszerű dalt. Ezzel együtt szerintem egy igen szerethető felvételről van szó.

Azonban ahogy az várható is volt, a dalverseny felhajtása után, Lena neve feledésbe merült, és Németországon kívül nem igazán ért el kiemelkedő sikereket. Satellite című dalán kívül nem sok vált ismertté, pedig Lena első, My Cassette Player című albumát meghallgatva számos kellemes dallal találkozhatunk. Február elején pedig második albuma is bemutatkozhatott, Good News címen.

A német listákat már meghódította, de nem valószínű, hogy az európai toplistákon is az élen fog szerepelni majd. Az album első kislemeze és egyben Lena legújabb dala, a Taken By A Stranger c. felvétel lett, ami február 18-án debütált. Szerintem egyáltalán nem rossz a dal! Lena hangjában van valami különleges, amitől a dalok is azzá válnak. A nemrég elkészült zenei videó is hangulatos lett. A rendező ügyesen variált a tükrökkel a felvétel során. Egyébként Lena hangjára mostanában a tévében is nap, mint nap felfigyelhetünk. Egy jelenleg is képernyőn lévő Opel reklám közben figyelhetünk fel a német énekesnő You Cant Stop Me c. számának dallamaira.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus lena meyer landrut taken by a stranger lena meyer landrut taken by a stranger official music video lena meyer taken by a stranger lena meyer taken by a stranger klippremier lena meyer taken by a stranger új video dal lena meyer taken by a stranger

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr352751667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása