Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Bruno Mars ft. Damian Marley - Liquor Store Blues

2011.03.03. 22:42 engyus

Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, Bruno Mars egy sokoldalú személyiség. Remekül ír dalokat neves előadóknak, ugyanúgy ahogy magának is. Kétségtelen, hogy remekül is énekel. De akkor sem jön zavarba, ha zenét kell szerezni, vagy éppen saját magát kell kísérni egy gitáron vagy egy zongorán. Hallhattunk már tőle vidám és dinamikus dalt, lírai slágert, de rap betétekkel megfűszerezett felvételt is.

Az újdonsült Grammy-díjas énekes ezúttal ismételten új oldaláról mutatkozott meg. Doo-Wops & Hooligans címen megjelent debütáló albumán találunk egy dalt, ami a reggae hamisítatlan világába kalauzol el bennünket. A Liquor Store Blues c. felvételben rangos segítője is akad Bruno Marsnak. Ez a közreműködő nem más, mint Damian Marley, a zenei ikonnak számító Bob Marley fia.

A dal hivatalos kislemezként nem, csupán promóciós lemezként jelent meg. (Most a bonyolultabb fogalom magyarázásba nem mennék bele. Aki pontosan tudni is szeretné mit is jelent a promóciós lemez, az kattintson a linkre!) A dal szerintem sokunk számára megnyerő felvétel, melyből nem hiányozhatnak a reggae jól ismert dallamai és Bruno Mars hangja sem. A kissé pszichedelikusra sikeredett zenei videó ma debütált az interneten. Egyelőre kizárólag az énekes hivatalos oldalán tekinthető meg a videó regisztráció után, de kis ügyességgel immár Ti is megnézhetitek! :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus bruno mars bruno mars ft damian marley liquor store blues bruno mars ft damian marley liquor store blues official music video bruno mars damian marley liquor store blues music video bruno mars damian marley liquor store blues klippremier bruno mars damian marley liquor store blues videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr242708560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása