Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Kanye West ft. Rihanna & Kid Cudi - All Of The Lights

2011.02.19. 22:44 engyus

Kanye West legújabb dala All Of The Lights címen jelent meg január 18-án. A felvételben számos sztárénekes is közreműködik. A szemfüles hallgatók felfigyelhetnek például Rihanna, Alicia Keys, John Legend valamint Elton John hangjára is.

Kanye problémás személyiségét leszámítva igen tehetséges előadó, így számos rajongója akad. Zenéjét sokan kedvelik. Az elmúlt év novemberében került piacra Kanye West nagysikerű, ötödik stúdióalbuma, My Beautiful Dark Twisted Fantasy címen. Az albumról eddig négy kislemez került bemutatásra. Legutóbb az All Of The Lights című felvétel, melyhez természetesen videoklip is készült.

Ha lehet ilyet mondani, Kanye nem bízta a véletlenre legújabb felvételét. Már-már meglepően nagy munkát fektetett bele, hiszen a rapper mellett olyan neves előadók is szerepet kaptak a dalban, mint Rihanna, Kid Cudi, Fergie, Alicia Keys, Elton John és ez még közel sem a teljes lista.

Természetesen a főszerepet Kanye, és a mostanság nagy népszerűségnek örvendő Rihanna kapta. Így van ez a ma bemutatott zenei videóban is. A több mint öt perces klipben a két előadón kívül ugyan Kid Cudi is feltűnik, mégis érezhető hogy a videót rendező Hype Williams, Kanye és Rihanna párosára építette a klipet. Számomra kicsit túl sok a szöveges megoldás, talán ennyi sztárral mozgalmasabb klipet is készíthettek volna. Valamint néha igen zavaró az állandóan villogó rengeteg szín. Szóval aki nem bírja a stroboszkópot, a klipet se nézze meg :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus kanye west ft rihanna kid cudi all of the lights kanye west ft rihanna kid cudi all of the lights official music video kanye west all of the lights kanye west rihanna kid cudi all of the lights alicia keys elton john john legend

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr692673684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása