Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Jennifer Lopez - Venus dalpremier

2011.01.21. 15:46 engyus

Úgy néz ki Jennifer Lopez minden pillanatot megragad, hogy visszatérjen a sikeres énekesek közé. Teljes erőbedobással kezdte az évet. A minap, legújabb dalának bemutatásánál már ismertettem az elmúlt évek sikertelen történéseit, így most ettől eltekintek.

Szóval mint már Ti is tudjátok J. Lo zenéje éles váltáson esett át, hiszen fel kell tudnia venni a harcot a mai trendekkel, ha ismét sikeres akar lenni. Január 18-án hivatalosan is bemutatkozott a Pitbull közreműködésével készült Lambada feldolgozás, az On The Floor. Tegnap reggel pedig már itthon is debütált az újdonság, a Class FM, Morning Show c. műsorában. A kezdeti verzióhoz képest kisebb változásokon ment át a dal, így én is cseréltem a régi demót. A felvételt itt hallgathatjátok meg!

Aztán a napokban megérkezett egy klip trailer is, amely a Good Hit című dalhoz készül. Hamarosan tehát új J. Lo klipet is láthatunk. Valamint napvilágot látott egy újabb Jennifer Lopez újdonság is. A Venus című dal szintén egy feldolgozás, mégpedig a Shocking Blue nevű együttes, 1969-es Venus c. slágerének legújabb változata. A dalt az évek során többen is feldolgozták, számos reklámban találkozhattunk vele. Most is ez a helyzet, ugyanis J. Lo a Gillette egy nőknek szóló 2011-es tévéreklámjához készítette el a dalt.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus jennifer lopez venus dalpremier jennifer lopez venus new song 2011 jennifer lopez venus 2011 gillette tv advert campaign jennifer lopez venus cover

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr462602921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása