Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

P!nk - Fuckin' Perfect

2011.01.20. 19:16 engyus

Novemberben érkezett meg hivatalosan is P!nk legújabb lemeze. Az új album ezúttal egy válogatáslemez (Greatest Hits... So Far!!!), amely az énekesnő legnagyobb slágerein kívül, három új dalt is tartalmaz. Az album első kislemezeként jelent meg ősszel az első újdonság, az azóta közkedvelt slágerré váló Raise Your Glass.

December 14-én pedig bemutatkozott a második kislemez is Fuckin’ Perfect címen, ami szintén az újdonságok táborát erősíti. A Fuckin’ Perfect c. felvétel eddig elég mérsékelten szerepelt a toplistákon, pedig egy remek dalról van szó. Nem annyira pörgős és vidám, mint az előző sláger, de annál több mondanivalója van.

Pár órája került fel az internetre a zenei videó, mely még valószínűleg nem a hivatalos megjelenés. A klip egy problémás lány életét mutatja be a születéstől egészen a felnőttkorig. Egész tanulságos kis videóról van szó, ami olykor-olykor felkavaró jeleneteket is tartalmaz. Kedves Gyerekek! Ti pedig, mivel 18 év alatt vagytok, kérlek Titeket az első tíz másodpercet tekerjétek el! De ezzel szerintem pont az ellenkező hatást értem el, szóval inkább a második videóra kattintsatok! :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene pink music napi music slágergyanús engyus pink fuckin perfect pink fuckin perfect official music video pink fuckin perfect new song newvideo 2011 fuckin perfect pink fuckin perfect klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr452600865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása