Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Skream & Example - Shot Yourself In The Foot Again

2011.01.19. 17:51 engyus

Most egy kicsit azon olvasóknak kedvezek, aki nem annyira a popzenét preferálják, hanem inkább az alternatívabb dolgokat kedveleik. A mai választásom egy friss dubstep felvételre esett. Az előadó a brit Skream és a tavalyi évben ismertté váló Example.

Oliver Dene Jones, művésznevén Skream eddig két albummal büszkélkedhet. De számos olyan kislemez is megjelent már, amely csak az úgynevezett középlemezeken kapott helyet. Ezekből tizet is kiadott az elmúlt években a londoni zenész és producer.

Legújabb, Shot Yourself In the Foot Again címet viselő újdonságának elkészítésében Example vett részt. Legtöbben a tavalyi egyik nagy slágere, a Kickstarts kapcsán ismerték meg az énekes-rapper nevét.  Az új dalhoz a zenei videó is elkészült a minap, amit most meg is tekinthettek. Egész jó kis dal született a két zenész munkájából, bár annyira nem szeretem ezt a stílust.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music skream example napi music slágergyanús engyus skream example shot yourself in the foot again skream example shot yourself in the foot again official music video shot yourself in the foot again skream example shot yourself in the foot again dubstep uk

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr192598318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása