Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Egy éves a Napi Music!!!

2010.12.28. 14:14 engyus

Ez a nap is elérkezett hát! Egy éves a Napi Music! Ugyanis 2009. december 28-án, az éjjeli órákban indult útjának zenei bolgom, ami hála Nektek megélhette első születésnapját. Mint azt láthatjátok is, az egy éves évforduló alkalmából nekifeküdtem kicsit a designkészítésnek. A történelem pedig szinte ismétli önmagát, hiszen az új kinézettel is az éjszaka folyamán készültem el teljesen. (Köszönöm a segítséget Szabinak!)

Kicsit modernebbé, olvashatóbbá vált az oldal kinézete, de a jól megszokott színvariáció megmaradt. Elvileg minden böngészőben tökéletesen működik, kisebb különbségekkel, én mégis a Mozilla Firefox böngészőt ajánlanám használatra, valamint az 1024x768-as képernyőfelbontást. A szerkesztés és az ünnep miatt az elmúlt három napban nem is maradt időm újdonságokra. Azért remélem tetszik az új stílus, (ami még egy-két helyen hibákba ütközhet) és továbbra is hű olvasóim maradtok!

Az elmúlt egy év alatt folyamatosan nőtt az oldal látogatóinak száma. A tegnapi napig egészen pontosan 42796 internetező látogatott el az oldalra. Ez a számláló természetesen csak napi egyszer méri le a látogatók számát. Magyarul egy gépről egy nap csak egyszer számol. Ettől jóval magasabb az oldalletöltések száma. Nem egy nagy szám, de nekem mégis sokat jelent! Köszönöm Nektek!

Egy év alatt egészen pontosan 409 bejegyzést postoltam. Több mint 350 dal- és klippremier, 6 egyéni zenei rovat, folyamatos hírek a hazai és külföldi X Factor történéseiről és a Megasztárról, amatőr You Tube énekesek bemutatása, zenei díjátadók… Nagyvonalakban ez történt velünk egy év alatt.

Köszönettel tartozom mindenkinek, aki legalább egyszer is meglátogatta az oldalt, a hozzászólóknak, azoknak, akik zenét vagy klipet ajánlottak valamint az egyre gyakoribb levélíró zenekedvelőknek! Tartsátok meg ezen jó szokásaitokat 2011-ben is! Én biztosan itt leszek és továbbra is szállítom a legújabb klipeket, tehetségkutatókat, amatőr énekeseket és a jövő sztárjelöltjeit! Az új design mellé hamarosan készül még egy új Napi Music promovideó is, ami remélhetőleg elnyeri majd a tetszéseteket. Ha pedig minden összejön a jövőben további meglepetésekkel fejlesztem az oldalt majd!

Üdvözlettel: engyus

2 komment

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr912544019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bellini · http://doily.hu 2010.12.29. 18:21:31

Gratulálok. Ügyes vag! Csak így tovább!!!

engyus 2010.12.29. 18:24:37

@bellini: Köszi! A "konkurencia" is remek! :)
süti beállítások módosítása