Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Adventi naptár, Napi Music módra # 3.

2010.12.12. 21:48 engyus

Ma van Advent harmadik vasárnapja, ezért ha egy kicsit későbe nyúlóan is, de azért hozom a szokásos vasárnapi karácsonyi dalokat. Első ízben, a bomba formában lévő Kylie Minogue karácsonyi dalát mutatnám be. A Let It Snow című klasszikus ünnepi dal merész választás, ugyanis az eredetileg Vaughn Monroe, majd Frank Sinatra által előadott slágert nehéz felülmúlni. Ráadásul sok neves előadó feldolgozta már a dalt. Kyliet azonban biztosan nem fogják megróni ezért, hiszen egy ünnepi nótáról van szó. Az emberek pedig imádják, ha napjaink sztárjai énekelnek karácsonyi dalokat. És persze azt sem bánják, ha egy régi dallamot, egy új hang szólaltat meg.

Továbbá ismételten egy személyes kedvencem karácsonyi feldolgozásával hangolódjunk az ünnepekre. Gia Farrell videóiból már több ízben csemegézhettetek a blogon. Viszont Gia sajnos törölte őket, ezért nem tekinthetők meg. A Táncoló talpak, Hit Me Up c. betétdalának énekesnője elképesztő hanggal rendelkezik. Ezt legújabb videójában is bizonyítja, melyben az O Holy Night című dalt adja elő.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus kylie minogue let it snow gia farrell o holy night

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr652511871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása