Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

X Factor # 16. - Vihar előtti csend

2010.12.09. 22:31 engyus

Na és innentől a finisben vagyunk! Innentől nagyon nehéz lesz kiejteni bárkit is! Persze én habozás nélkül mondanám a neveket. Erőteljesen rögtön belecsaptam a lecsóba, jól látjátok. A két magyar tehetségkutató az ún. elődöntőhöz érkezik a hétvégén. A britek pedig már a döntőért izgulhatnak. Durva hétvége előtt állunk! Érezhetően vihar előtti a csend, nagy a feszültség!

Angliában, az X Factor legutóbb már az elődöntővel járult hozzá a hatalmas nézettséghez. A megmaradt öt versenyző, Rebecca, Matt, Cher, Mary és a One Direction egytől-egyig két dallal készültek. Jó kis dalokat hallhattunk. Rebeccán érezni lehetett, hogy biztos döntős. Matt betegsége miatt most egy kicsit szürkébb volt, de le a kalappal előtte, hogy így is kiállt és megcsinálta. Nem kérdés, hogy döntős! A One Direction nevű fiúbandára is fogadni lehetett volna, nagy a lány rajongó tábor… A végén a párbajban Mary, az egykori Tesco pénztáros, és a 17 éves egyéniség, Cher énekelt a továbbjutásért. Itt is a borítékolható erdemény született, Cher jutott be a nagy döntőbe. (Hála az égnek xD) Idén ugye elég képlékenyek voltak a show szabályai, megjegyezném nem is volt ez rossz ötlet. Szóval nem meglepő, hogy most először, négyes döntőre kerül majd sor szombaton és vasárnap!

Az itthoni X Faktor is dupla dalokkal szórakoztatott szombat este. Már a végén vagyunk, mégis voltak még számomra elég gyenge pillanatok. Veca és Nikolas hozta a kötelezőt. Ráadásul Veca második előadása közben sokunkban megakad a levegő. A fiatal lány utóbbi évek (hanem mindenidők) egyik legjobb magyar dalát, az eredetileg Quimby slágert, a Most múlik pontosan című dalt adta elő. De a dalnak nagy hírnevet okozó Csík Zenekaros verzióban. Gyönyörű volt, nincs rá más szó. Vastagok közül a kisebbik nekem szokás szerint nem tetszett. Csaba egész ügyesen összekapta magát. Király L. Norbi még mindig vadállat, de nem neki kell megnyerni. Igazi showman, de nem jó énekes! Végül eljött a kikerülhetetlen pillanat, a két Vastag testvér párbajozott egymással. Micsoda forgatókönyv, biztos nem volt előre megírva…Ez kicsit gonosz volt tudom, de hát mégis a médiáról van szó , és ugye ott mindig is voltak sé lesznek is érdekes dolgok. Na mindegy, szóval Vastag Tamás esett ki végül. Így már csak három fiú és egy lány küzdhet a döntőbe jutásért.

A Megasztár adása még mindig nyúzott, hosszú, unalmas. A zsűri is. A versenyzők viszont nagyon jól teljesítenek. Talán azt is ki kell mondanom, hogy erősebb a végső mezőny, mint az X Faktorban. De azt is, hogy nem Saunderst kellett volna hazaküldeni. Akármennyire is jó ez a Szíj Melinda, ne neki adjuk már az év hangja címet. Nem fog vele semmit sem kezdeni. Jól énekel, jó hangja van, de kicsit uncsi már ez az önostorzás meg a „teszek rá úgyis kisesek hozzáállás”. Ha a szavazóknak helyre áll az eszük és nem Melindára szavaznak, talán Kökény Attila nyeri meg. De az is lehet hogy Tolvai Renáta… Vagy mégis Melinda?

Szólj hozzá!

Címkék: zene megasztár music x factor x faktor napi music slágergyanús engyus

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr922505531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása