Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Coldplay - Christmas Lights

2010.12.02. 17:16 engyus

Vajon létezik olyan zenekedvelő, aki ne kedvelne legalább egyet is a Coldplay dalai közül? A brit alternatív rock formációval még nem találkozhattatok a blogon, de ami késik, nem múlik. Valószínűleg csak azért nem írtam eddig róluk, mert legutóbbi albumuk 2008-ban jelent meg, amikor én meg azt sem tudtam mi az az Internet! :) Viccet félre téve a blog kezdete óta most jelent meg új daluk először.

Ráadásul egy különleges dalról, egy karácsonyi felvételről van szó, melynek címe Christmas Lights. Egyelőre nem egyértelmű, hogy az újdonság rajta lesz a Coldplay soron következő, ötödik albumán. Egyes források szerint a 2011-re várható album első kislemezéről van szó, míg máshol pont az ellenkezőjéről írnak.

Az biztos, hogy a dal december 1-én jelenhetett meg. Ma pedig a zenei videó is napvilágot látott. A klip szerintem remekül sikerült. Ötletes és úgy néz ki egyetlen egy vágás sincs benne, ami az operatőrt és a rendezőt dicséri. Bár vannak pillanatok, ahol persze vághattak is észrevétlenül, de ezzel most ne foglalkozzunk. Igaz hogy van külön karácsonyi rovat, de mivel a Coldplay-ről van szó, talán elfér ez itt is. Kellemes hangzású, lassú dal, bátran ajánlom!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music coldplay napi music slágergyanús engyus coldplay christmas lights coldplay christmas lights official music video coldplay új dal klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr862488845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása