Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Adventi naptár, Napi Music módra # 1.

2010.11.28. 15:34 engyus

Már megint itt van… Elég gyorsan telnek a hónapok. Ma van advent első vasárnapja, ami már ténylegesen is azt jelzi, csak egy hónap van karácsonyig. Bár nekem még egyáltalán nincs egy fikarcnyi karácsonyi hangulatom sem. Sőt, már évek óta nincs. De a legtöbbeteknek biztosan van, ezért úgy gondoltam elindítok egy újabb rovatot, melyben a legújabb karácsonyi dalokat mutatom be Nektek. Minden vasárnap két dalt tervezek bemutatni. Egy ismert előadó új karácsonyi dalát, valamint kedvenc You Tube amatőrjeim ünnepi videóit. Jó szórakozást!

Elsőként a Hey Soul Sister című slágerrel világhírűvé váló Train karácsonyi felvételét hoztam el Nektek. A Train legújabb dala a jól megszokott karácsonyi Coca Cola kampányához készült. Egy igazi vidám dalról van szó. Az együttes szerint a Coca Colá-val kötött üzlet nem csak a pénzről szól. Mivel jön a karácsony, szeretnék elfeledtetni az emberekkel mindennapi gondjaikat. Talán a Shake Up Christmas c. felvétellel ez sikerülhet is!

Aztán itt van nekünk ez a mostanság egyre népszerűbb You Tube énekespáros, Paulina és Douglas. Úgy döntöttek egy hónapon keresztül minden héten készítenek egy ünnepi feldolgozást, úgyhogy lehet, még találkozunk velük máskor is. Az örökzöld és már unalmas Jingle Bells ezúttal egészen hangulatos köntösben éled újjá előadásuk során. Aki már bezsongva várja az ünnepeket, annak melegen ajánlom a dalt, aki pedig hasonló helyzetben jár mint én.. hát egyszer az is meghallgathatja.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music train napi music slágergyanús engyus train shake up christmas train shake up christmas coca cola coca cola karácsonyi dal jingle bells cover

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr782478962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása