Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Kylie Minogue - Better Than Today

2010.11.20. 13:40 engyus

Kylie Minogue-ról nemrég emlékeztem meg, amikor élőben fellépett a brit X Factor döntőjében. Valamint tegnap, a Taio Cruzzal közösen készített Higher kapcsán. Nos, úgy tűnik ez a nap sem múlhat el Kylie nélkül.

Ezúttal az ausztrál énekesnő tizenegyedik albumának harmadik kislemezéről és klipjéről van szó. Az Aphrodite című album eddig is sikeres volt, de ezután még kedveltebb lehet. Hiszen a december 6-án megjelenő Better Than Today c. felvétel, az eddigi legjobb dal a lemezről. Persze ezt szubjektív vélemény, de szerintem többen egyet fogtok érteni velem.

Ez a dal került nemrég bemutatásra az X Factorban. Az akkori előadás koreográfiája teljesen megegyezik a tegnap debütáló zenei videóban látottakkal. A William Baker által rendezett videóban semmi extra nincs. Kylie zenekarával és táncosaival együtt adja elő a vidám dalt. Azt hiszem, nem is kell ennél több. Az énekesnő továbbra is szexis, jól énekel, jól táncol. Ahogy már múltkor is írtam, fiatalabbnak tűnik, mint bármikor. A klipet egyébként a Pac-Man nevű számítógépes játék ihlette, amit a színvilágon és a jelmezeken észre is vehetünk.

1 komment

Címkék: zene music kylie minogue napi music slágergyanús engyus kylie minogue better than today kylie minogue better than today official music video better than today új kylie klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr292461140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bellini · http://doily.hu 2010.11.20. 14:12:28

Kimondottan tetszik nekem az a színkombináció amit újabban követ.
süti beállítások módosítása