Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

X Factor # 12. - Körvonalazódik a tehetség, potenciális döntősök

2010.11.11. 23:56 engyus

Először is sajnálom, ha a Kedves Olvasók nem találják, vagy nem tudják lejátszani a hazai X Faktoros videókat. A mélyen tisztelt RTL Klubnak nem jutott eszébe saját You Tube csatornát indítani, túl egyszerű lett volna. Vannak szorgos, dolgos önkéntesek, akik megtették helyettük, de az ő videóik folyamatosan törlésre kerülnek. A csatorna oldalán is vannak videók, de azokhoz olyan program kell, ami sokatok számítógépén nincs, vagy használhatatlan. Plusz szétszedi a blogomat, annyira zabálja a memóriát. Szóval sorry még egyszer és továbbra is küzdök a videókért!

A brit X Factor egyszerűen lenyűgöző. A már sokszor emlegetett Rebecca, Matt és Cher szintén. Vannak kimagaslóan jó produkciók, vannak jó produkciók, és van egy kimagaslóan gagyi produkció. Igen, még mindig Wagnerről van szó, a brazil macsóról, aki imádja mutogatni őserdőre hajazó mellszőrzetét. Sokat szidom, de addig szapulni is fogom, amíg benn marad. A minap is szörnyű volt, előre félek a szombattól. A nagy amerikai slágerek estéjén végül a nagy párbajozók, Katie Waissel és Treyc Cohen kapta a legkevesebb szavazatot. Meg voltunk róla győződve, hogy a stílusosabb, ámde egyhangúbb és kisebb hangterjedelemmel rendelkező Katie röpül a showból. De nem! Cheryl Cole hibázott! Mivel mindkét lány az ő pártfogoltja, nem akart nevet mondani, magyarul szabályt szegett. A maradék három szavazat alapján pedig Treyc távozott. Pedig ha Cheryl a végére maradt volna, és szavazatával kiegyenlíti a versenyt, előkerülhetett volna a boríték. De nem…

Itthon engem meg fognak kövezni! Ugyanis már megint azt kell, mondjam, hogy kevés! Több van ezekben a srácokban! Király L. Norbi megint őrültködött, persze ez alap nála. Mondjuk ez az AC/DC elég jól állt neki, de amit korábban mondtam, azt továbbra is tartom. Szabó Mariann is egész jó volt, csak a szikra hiányzott. Shodeinde Dorka produkciójából nem, mármint ott kevesebbel is beértem volna. Először is, karácsonyi dalhoz még kicsit korán van, elég nekem a Tescoban nézegetni szeptember óta rénszarvasokat meg a piros ruhás embert a hétmérföldes csizmában. De én úgy szurkolok ennek a lánynak, hogy végre egyszer találjon el egy dalt, és úgy adja elő, mint a válogatón, és akkor hátha belelendül! Mert a tehetsége tuti megvan! A Vastag fiúk nem javultak, de nem is lettek rosszabbak. Kíváncsi vagyok mi lesz belőlük, de az biztos, hogy többet kell mutatniuk. A Non Stop továbbra is humoros, energikus és dinamikus. Ráadásul fejlődnek is, de nem bennük látom a nagy esélyt. Wolf Kati, Takács Nikolas és Janicsák Veca viszont hozta a tutit. Szerintem ők hárman lesznek a dobogósok a közeljövőben, persze ez csak lagymatag esélylatolgatás. (Egyébként a brit X-ben talán: Cher, Matt Cardle és Rebecca Ferguson) A végén a Shodeinde-Szabó párbaj után utóbbi távozott. Első ízben nyílt ki a nézői szavazatokat rejtő boríték. Egyébként a két párbajdal szörnyű volt. Amúgy rendben volt minden. Bár a közönség ismét alulmúlta önmagát. Kéne egy kis dinamika nekik is!

Múlt héten kimaradt a Megasztár időhiány miatt. Sokat nem vesztettünk. Akkor Gusztos Bence esett ki, legutóbb pedig a Patai Anna. Szíj Melinda jól énekel, de neki nem adnám az első helyet. Most komolyan! Mit kezdene vele? Szeretetreméltó, szimpatikus meg minden. Szívesen főznék neki vacsorát, beszélgetnék vele, de nem lesz belőle popikon, nem fog belevágni a zenei karrierbe, ha megnyeri, akkor sem. Lakatos Yvette, vagy hogy írják, na ő már inkább esélyes, de Mr. Saunders is. Itt talán ők hárman a nagy esélyesek. Megjegyezném rengeteget fejlődtek, úgyhogy plusz pont a Megasztárnak. És azért is, hogy közös produkcióként a Quimby és a Csík Zenekar klasszikusát, a Most Múlik Pontosan című dalt adták elő! Kétségtelenül jó ötlet volt. Szóval most nem szidom őket, egész pofás adás volt, mondjuk az újabb szabályváltoztatás megint elgondolkodtatott… Azt hiszem ennyi. Bocs ha túl kritikus, ironikus vagy durva voltam. Most ez jutott!

Szólj hozzá!

Címkék: zene megasztár music x factor x faktor napi music slágergyanús engyus megasztár 5

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr142442859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása