Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Ironik ft. Jessica Lowndes - Falling In Love

2010.11.11. 22:53 engyus

Folytassuk ismét egy olyan újdonsággal, amire nem jutott idő az elmúlt hetekben. Mai választásom egy olyan dalra esett, ami valószínűleg sem külföldön, sem itthon nem kerül be a slágerek nagy könyvébe. Viszont mégis van benne valami, ami szerethetővé teszi.

Ironik és Jessica Lowndes dala minden bizonnyal tetszeni fog azoknak, akik kedveleik B.O.B. és Hayley Williams, Airplanes című felvételét. De akár Eminem és Rihanna közös dalával is példálózhatnék. A brit Ironik zenészként és producerként keresi a kenyerét, de a DJ szakmában is otthonosan mozog. Sikereket eddig leginkább a szigetországon belül sikerült elérnie. Második albuma várhatóan 2011-ben jeleneik meg, TBA címen.

Ezen a korongon lesz megtalálható a Falling In Love című dal, ami Jessica Lowndes közreműködésével készült. Talán sokaknak ismerős lehet a zöld szemű lány, ugyanis meghatározó szereplője a 90210 című amerikai sorozatnak. A fiatal lány ezúttal énekesi babérokra tör, de színészi adottságaitól kellet megválnia a dalhoz készült klipben. Ironik és Jessica közös dala a múlt héten egy 40. hellyel debütált a brit toplistán. Most viszont már csak a 64. Pedig annyira nem olyan rossz! (A hölgy sem xD)

Szólj hozzá!

Címkék: zene music ironik napi music slágergyanús engyus ironik falling in love ironik jessica lowndes falling in love ironik jessica lowndes falling in love official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr682442746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása