Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Alexis Jordan - Happiness

2010.11.07. 23:01 engyus

Manapság tehetségkutatókból nem szenvedünk hiányt. De volt ez másként is! A zenei és egyéb tehetségkutatók hajnalán indult útjára a tengerentúlon az America’s Got Talent című tehetségkutató. Lényegében ugyanaz, mint a Britain’s Got Talent és a Csillag Születik. Az első évadban a világ máris csodájára járhatott a 11 éves Bianca Ryan-nek, aki énektudásával meghökkentett mindenkit. Azóta azonban vajmi keveset tudunk az akkori győztesről! De vannak, akik később futottak be!

Az említett showban feltűnt egy akkor még csak 14 esztendős leányzó, Alexis Jordan. A közönséget már első produkciójával levette a lábáról, amikor is Whitney Houston, I Have Nothing c. dalát adta elő. Alexis akkor csupán az elődöntőig menetelt, de nyilvánvaló volt, hogy hallunk még róla.

Mára tehetséges dalszövegíró és énekesnő vált belőle, aki még Jay-Z érdeklődését is felkeltette. A közelmúltban megkötötte első lemezszerződését, ami természetesen első albumának elkészítését is felvezette. Szeptember 7-én debütált Alexis első kislemeze és bemutatkozó dala, a Happiness. Az újdonság az amerikai dance toplista első helyén debütált a közelmúltban. Ma pedig a brit slágerlistán is bemutatkozhatott, egy előkelő harmadik hellyel. Nem meglepő tehát, hogy a 18 éves lány újdonságához már klip is készült. Ismerkedjünk is meg vele!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus alexis jordan alexis jordan happiness alexis jordan happiness official music video alexis jordan americas got talent

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr612432443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása