Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Alesha Dixon - Radio

2010.10.29. 17:38 engyus

A múlt héten mutattam be Alesha Dixon legújabb dalát, a Radio című felvételt. Kisebb meglepetésre a dal zenei videója nagyon hamar elkészült. Sőt! Nem csak elkészült, de Alesha Dixon már be is mutatta vadonatúj kisfilmjét.

A brit énekesnő második albumáról viszont még mindig nem sok információt tudunk. Ahogy már múltkor említettem, a The Entertainer címet viselő nagylemez november végére várható. Ezen album második kislemeze a Radio, ami ha minden igaz november 28-án jeleneik meg hivatalosan. A dal egy közepes tempójú felvétel. Nem annyira pörgős, mint Alesha korábbi nagy slágerei, a The Boy Does Nothing, vagy a Let’s Get Excited.

Bár már az új album első kislemeze, a Drummer Boy sem ezt az irányvonalat követte. A későbbiekben biztosan kiderül, mennyire lesznek népszerűek az új felvételek. Mindenesetre a Radio egészen jó lett, éppúgy, ahogy a videóklip is.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus alesha dixon alesha dixon radio alesha dixon radio official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr422408315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása