Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Black Eyed Peas - The Time (The Dirty Bit) Dalpremier

2010.10.24. 00:12 engyus

A Black Eyed Peas megint merészet húzott! Nagysikerű, rekordokat döntögető The E.N.D. című albumukat követően, ismét új nagylemezt készítenek. És hogy miért is olyan merész dolog ez?

A november 30-án megjelenő The Beginning címet viselő album első kislemeze ugyanis merőben más, mint az eddig megszokott dalok. Persze az utóbbi időben már megszokhattuk pörgős és modern dalaikat, mint például az I Gotta Feeling vagy a Rock That Body. A minap bemutatott The Time (The Dirty Bit) c. dal, egy kicsit mégis kilóg a sorból.

A dal inkább hasonlít egy mixhez, mint egy önálló dalhoz! A felvételben felcsendül a nagysikerű Dirty Dancing c. film, The Time Of My Life című betétdalának refrénje is. Az ismert szövegrész után pedig éles váltással máris a modern zene világába csöppenünk! A számítógépes 21. századi hangzásvilág elég nehezen párosítható össze az utóbbi évek egyik leghíresebb filmjének romantikus főcímdalával. De hogy mennyire lesz kedvelt a dal, mennyire lesz sikeres, és hogy milyen lesz az album többi dala… Az még a jövő zenéje! Az biztos, hogy a dal elsőre nem igazán aratott sikert az együttes rajongóinak körében! Vigyázat, 1:03-tól bedurvul a dal! :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene music black eyed peas napi music slágergyanús engyus the black eyed peas the time the black eyed peas the time the dirty bit

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr1002394311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása