Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Rihanna ft David Guetta - Who's That Chick 2.0

2010.10.20. 21:56 engyus

Na ilyet még nem láttam! Valamit nagyon tud ez a Rihanna! Nem csoda hogy ő az egyik legkedveltebb előadó manapság. Olyan már megesett, hogy egy dalhoz kétféle klip is készült, de olyanról még nem hallottam, hogy a két olyan klip egyszerre készüljön el, aminek lényegében teljesen ugyanaz a története.

A már bemutatott (korábban kiszivárgott) Who’s That Chick című Rihanna és David Guetta felvétel klipje hivatalosan csak tegnap jelent meg. De Ti már ugye láthattátok az idő előtt megjelent videót. Most pedig ennek a színpompázatos klipnek megjelent a másik változata is, egy úgynevezett Éjszakai verzió. Elképesztő, hogy szinte ugyanúgy, ugyanazt el tudták készíteni mindkét klipben! Az első szinte már túl színes, kicsit Katy Perry, California Gurls klipjére emlékeztet. A második már jóval inkább emlékeztet Rihannára, főleg az utóbbi dark korszakra.

A Who’s That Chick c. dalról egyelőre annyit tudni, hogy David Guetta következő, One More Love című albumán biztosan megtalálható lesz. Az pedig, hogy Rihanna, hamarosan megjelenő Loud c. nagylemezén is helyet kap-e, még nem tisztázott.

A korábban megjelent klipet itt láthatjátok: katt!

Szólj hozzá!

Címkék: music rihanna napi music slágergyanús engyus rihanna ft david guetta who s that chick rihanna david guetta whos that chick official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr222387238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása