Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

X Factor # 9. - Hirtelen halál mindenütt

2010.10.18. 18:14 engyus

Most főként a haza X Faktorra helyezném a hangsúlyt, elvégre magyarok vagyunk és az itthoni show elérte dimenziójának csúcsát! A brit X Factor természetesen ismét remek volt. A két kieső neve sem meglepetés! Azt hiszem a nézők és a zsűri szíve is helyén volt, amikor megmentették a Belle Amie nevű lánycsapatot és helyettük a Diva Fevert és Storm Lee-t küldték haza. Matt Cardle és Cher Lloyd ismét káprázatos volt, ahogyan Mary Byrne is, de ez a Wagner nevű tag igazán mehetne már a … Egy szó, mint száz, a show továbbra is élvezhető és szórakoztató. És most akkor a hazai X-ről!

Már az első adások után szép számú rajongótáborra tett szert az a X Faktor. Számtalan tehetséges énekes lépett az ítészek elé a válogatókon, ami megalapozta a színvonalas műsor jövőbeli sikerét. Persze a sikerhez hozzá tartozik az is, hogy egy itthon még új típusú műsorról van szó.

Jómagam sok külföldi X Factor adáson vagyok már túl, így hozzászoktam a profin elkészített műsorhoz. Talán ezért vártam én is kíváncsian a fejleményeket! A színpad az eredeti brit színpad kicsinyített változata, ami sokak tetszését elnyerte. A két műsorvezető, Ördög Nóra és Sebestyén Balázs is becsülettel helyt állt az első élő adás során. Nagyjából sikerült túllépniük az első pár percben tapasztalható lámpalázon, de azért mindenképpen fel kell kötniük a gatyát. Az biztos, hogy a hazai nézőknek hozzá kell szokniuk az újfajta műsorhoz. Ugyanis az X Faktor folyamatosan pörög. Nincs megállás, nincs felesleges időhúzás. Sem a műsorvezetők, sem a zsűri nem beszél többet, mint szükséges. És ha már a zsűrinél tartunk! Abszolút szimpatikusak és vajszívűek voltak, néha már túlságosan is. Persze lehet ez csak az első döntő miatt van, és nem akarják elrettenteni a versenyzőket, de egy kicsit azért lehetnének szigorúbbak.

A potenciális énekesjelöltek pedig a várakozásoknak megfelelően teljesítettek. Az eddig is remeklő versenyzők, most is megmutatták, hogy igenis helyük van a showban. Itt akár megemlíthetnénk Janicsák Vecát, Takács Nikolast, vagy akár Wolf Katit is, de ez közel sem a teljes lista. A közönségkedvenccé vált Király L. Norbi is hozta a formáját. Mindenki tisztában van vele, hogy énekhangja messze elmarad versenytársaiétól, viszont előadásmódja és színpadi jelenléte mégis szerethetővé teszi. A nézők nagyon passzívak voltak ismét! Lehet őrjöngeni, bíztatni, fújolni egy kicsit paprikásabbá tenni a hangulatot! Hátha legközelebb.

A verseny és a párbaj közti szünetben a Csillag Születikben feltűnt Varga Viktor lépett fel az X Faktor színpadán. Esetleg feltűnhetett, hogy nem élő a produkció! Ez valóban így is volt, de a csatorna nem is csinált titkot a dologból és el is mondták, hogy előre felvett produkcióról volt szó. Mondjuk a playback nálam egy kicsit már sok volt, vagy a pályakezdő énekes már ekkora sztár, hogy ezt is megengedheti magának? Végül aztán eljött az a pillanat is, ami minden ilyen típusú műsorban eljön egyszer. Valakinek távoznia kell a versenyből. Így a két legkevesebb nézői szavazatot begyűjtő Szabó Mariann-nak, valamint Mimi és Gergő párosának párbajoznia kellett egymással.

Végül úgy alakult, hogy Mimi és Gergő duójának kell távoznia a showból, így ők lettek az X Faktor döntőjének első kiesői. Ne feledjük! Ez csupán az első adás volt! Van még mit fejlődnie az RTL Klubnak, és valószínűleg fog is. A zavaró visszhangot is lekeverhetnék, a végén nyugisabban kéne a továbbjutókat mondani, a végső döntésnél pedig szépen lassan megszólaltatni a zsűritagokat. Következő alkalommal már a versenyzők, a zsűri és a műsorvezetők is otthonosabban mozognak majd a színpadon és várhatóan újra egy izgalmas műsort láthatunk.

A Megasztárhoz nincs mit hozzáfűzni. Semmi új. Gyenge produkciók egy-két kivételtől eltekintve. Rosszat már nem akarok mondani, jót pedig még nem tudok!

Szólj hozzá!

Címkék: music x factor x faktor napi music slágergyanús engyus megasztár 5

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr622381608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása