Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Miley Cyrus - Who Owns My Heart

2010.10.08. 22:36 engyus

Nos kedves Miley Cyrus-rajongók, Hannah Montana megformálója, a közvéleményt megosztó Disney-sztár elkészítette legújabb videoklipjét! Mégpedig a júniusban megjelent Can’t Be Tamed című stúdióalbum, második kislemezdala, a Who Owns My Heart című dal mellé.

Biztosan emlékeztek még az első kislemezre és klipjére, ami szintén Can’t Be Tamed címen látott napvilágot. Miley a dalszövegben és nyilatkozataiban is kihangsúlyozta, felnőtt szeretne lenni végre! Ennek jelei, látszódtak is a mozgalmas klipben. De ha a májusi zenei videóról ezt mondtuk, akkor a mostani, Who Owns My Heart klipjéről még inkább ezt kell mondanunk.

A hivatalosan novemberben megjelenő dal klipjében ugyanis Miley már szexi nőként tündököl. Néha már túl szexi nőként… De tudjuk, hogy szeret túlzásokba esni! Bár ez a videó egészen jól sikerült szakmai és férfi szemmel nézve is. A kisfilmet Detroitban forgatták augusztusban és a mai napon mutatták be, elsőként Spanyolországban. Valószínűleg hamarosan törlésre kerül a feltöltött klip, de amint tudom, cserélem a hivatalos verzióra. A dal egyébként egész jó lett, hallgatható!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music miley cyrus napi music slágergyanús engyus miley cyrus új klipje miley cyrus klippremier miley cyrus cant be tamed miley cyrus who owns my heart miley cyrus who owns my heart official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr772357245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása