Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die 2.0

2010.10.06. 21:56 engyus

„Végre” van egy kis premierszünet! Úgyhogy töltelék gyanánt, most olyan videók kerülnek előtérbe, amelyek a közelmúltban háttérbe szorultak. De szép kis mondat lett ez! Ilyen ez a magyar nyelv! Szóval olyan dalok, klipek, újdonságok jönnek most, amelyek már rég kikerültek volna az oldalra, ha nem jött volna mindig egy fontosabb, izgalmasabb és érdekfeszítőbb zenei videó.

Kezdjük a sort a már bemutatott, feltörekvőben lévő amerikai rockbanda, a The Pretty Reckless című formációval. A Gossip Girl üdvöskéje, Taylor Momsen minden követ megmozgat, hogy még népszerűbbé tegye a még tapogatózó, de már sikeres zenekart. A múltban már bemutattam Make Me Wanna Die és Miss Nothing című dalukat, valamint azok klipjeit. Most rendhagyó módon ismét következzen a debütáló felvétel, a Make Me Wanna Die c. dal zenei videója. Miért is?

Azért mert Taylorék úgy gondolták, új videót készítenek közkedvelt bemutatkozó dalukhoz! Talán az első klip izgalmasabb és eseménydúsabb volt, az új verzió viszont látványban és hatáskeltésben ad többet. Látványban… Taylor Momsen látványában is… Azaz jók az effektek! :) A dal egyébként annyira népszerű lett, hogy a közkedvelt The Vampire Diaries címet viselő sorozat második évadját reklámozó promó, aláfestő dalaként is szerepelt.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus taylor momsen the pretty reckless make me wanna die the pretty reckless

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr302351800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása