Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Emma's Imagination - Focus

2010.09.27. 23:19 engyus

Azt hinné az ember, megőrült az itthoni tvműsor készítő nemzedék! Mi a fenének kell ebbe a kis országba egyszerre két zenei tehetségkutató? Jó kérdés! De nem egyedi az ötlet, hiszen az európai zenei életben vezető szerepet játszó Nagy-Britanniában is hasonló a helyzet.

Van ugyebár, a mindenki által ismert és közkedvelt világsikerű show, az X Factor, amely augusztusban indult ismét útjára a szigetországban. Közben pedig elindult, egy még gyerekcipőben járó, ámde merész, új produkció, a Must Be the Music c. zenei tehetségkutató is. A műsorról azt kell tudni, hogy idén indult először, sokkal kisebb költségvetésű és volumenű produkció, mint Simon Cowell találmánya. A széria hossza is jóval rövidebb, mint az X Factoré. Azonban a legnagyobb különbség, hogy itt tényleg minden a zenéről szól, ugyanis nem csak énekeseket, zenészeket, zenekarokat, művészeket is keresnek.

Dióhéjban ennyit a műsorról, és térjünk át az első Must Be the Music győztesére, Emmára. Emma Gillespie a 26 éves énekes- és dalszövegíró lányban egyszerre jelenik meg a természetes egyszerűség és a zenei zsenialitás. A versenyben Emma's Imagination néven indult el, és amint már írtam is, megérdemelten meg is nyerte. A tehetséges skóciai lány 16 éves kora óta gitározik, és idejének nagy részét a zenének szenteli azóta is. A válogatón előadott Focus című dala, azóta már Emma első kislemezként díszeleg a brit slágerlistán. Mégpedig az előkelő 7. helyen. Így vasárnap óta már a világ is felfigyelhet a britek új tehetségére, akiről biztosan hallani fogunk még!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: zene music focus x factor napi music slágergyanús engyus emmas imagination emma gillespie emmas imagination focus emma focus focus must be the music must be the music winner

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr112328315

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website laten maken 2018.02.14. 19:05:07

Bicikli bolt - A kerékpár defektről - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása