Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Joe McElderry - Ambitions

2010.09.24. 22:53 engyus

Így majd egy év elteltével már éppen itt volt az ideje, hogy a tavaly X Factor győztese, Joe McElderry saját lemezzel és dalokkal rukkoljon elő. Sokan várták már, hogy mikor bizonyítja be a fiatal south shields-i fiú, hogy igen is megérdemelten nyerte meg a világ legnagyobb tehetségkutatóját.

Őszintén szólva, Joe sosem volt személyes kedvencem. Tény, hogy tisztán és kitűnően tudta elénekelni az előírt dalokat, szinte minden stílusban. Valami mégis hiányzott nálam, például a show! De mivel sok lány kedvencévé vált, és a hangja is megvolt, ráadásul Cheryl Cole mentorállta, a végén Joe diadalmaskodott! Legyőzve ezzel Olly Murs-t, aki előbb jelentette meg első dalát, mint Joe. Ráadásul a tehetségkutató tavalyi győztese elsőként nem is egy saját dallal állt elő! Hanem a közelmúlt egyik népszerű dalának feldolgozásával, a norvég DonkeyBoy, Ambitions c. felvételével. Egy X Factor győztesnek nem illett volna először egy új felvétellel a közönség elé állni ennyi idő után? Kérdem én, persze mint hozzá nem értő ember!

Az Ambitions c. felvétel természetesen Joe első nagylemezének, a Wide Awake c. album első kislemezeként fog megjelenni. A klip igen mozgalmasra sikeredett és a dal eleje hangban szinte teljesen megegyezik az eredetivel.

Nem csodálkoznék, ha a már említett Olly Murs jóval sikeresebb lenne jövőbeli dalaival és lemezeivel, mint a nemrég homoszexualitását hivatalosan is felvállaló Joe. Azért adjunk neki még esélyt, és bízzunk a lemez további dalaiban!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music x factor napi music slágergyanús engyus joe mcelderry joe mcelderry ambitions joe mcelderry ambitions official music video donkeyboy ambitions

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr162321409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása