Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Új dalok a láthatáron I. - Cheryl Cole & Nadine Coyle

2010.09.17. 15:13 engyus

Az elmúlt egy hétben jó pár neves és kedvelt előadó mutatta be soron következő dalát, amelyek kislemez formájában még nem jelentek meg és eddig még klip sem készült hozzájuk. Mostani, valamint soron következő cikkemben ezekből az újdonságokból szemezgetek!

Az első debütáló dal, a nemrég maláriából felépülő Cheryl Cole második szólóalbumának előfutára. A Little Messy Raindrops címet viselő új album novemberben fog megjelenni, viszont a már sokat emlegetett Promise This című első kislemez már október 24-én. A dal már korábban elkészült, így a nemrég még életveszélyben lévő énekes új szerzeményét a rajongók a „túlélés dalának” is nevezik. A nagyközönség élőben először, az X Factor első döntőjében hallhatja a felvételt. A kritikusok szerint ez a Cheryl-dal is nagyon közkedvelt lehet, szerintem viszont alaposan elmarad az egy évvel ezelőtti Fight For This Love című slágertől. Majd kiderül!

Mint köztudott Cheryl szólókarrierje előtt a Girls Aloud nevű hölgyformáció tagjaként énekelt. Jóval sikeresebb lett azonban, mióta saját útjára lépett. Talán ezt a példát szeretné követni Nadine Coyle is, aki szintén az együttes tagja volt.

Nadine, Insatiable című debütáló albuma is novemberben, egészen pontosan november 8-án várható. Az albummal azonos címet viselő első kislemez megjelenése pedig november 1-re. Az új nagylemez igen hosszú, több mint kétéves munka eredménye, úgyhogy kíváncsian várjuk mind a 13 dalt. Valamint azt is, hogy képes-e kiütni a nyeregből Nadine egykori társát Cheryl Cole-t!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music cheryl cole napi music slágergyanús engyus cheryl cole promise this promise this nadine coyle nadine coyle insatiable insatiable

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr572303334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása