Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Esmée Denters - Gravity

2010.09.12. 20:01 engyus

Az eddigi legszerencsésebb, és ha lehet ilyet mondani, a legrégibb You Tube felfedezett új klippel jelentkezett a tegnapi nap folyamán. Hogy kiről is van szó? Természetesen a hollandok bájos üdvöskéjéről, a gyönyörű Esmée Dentersről.

Esmee köztudottan sokak kedvence volt már régen is, amikor csupán saját maga szórakoztatására énekelte fel kedvenceinek slágereit, és ezeket a videókat a legnépszerűbb videómegosztón is közkinccsé tette.

Ahogyan már én beszámoltam róla, a rengeteg rajongón kívül Justin Timberlake is felfedezte a fiatal lányt, akinek innen szinte már egyenes útja volt a sikerig. A 2009-ben megjelent Outta Here című lemeze eddig az egyetlen, ami megjelent. A címadó Outta Here, valamint Admit It és Love Dealer c. dalai a legismertebbek. Főként az utolsó, ami Justin Timberlake-kel közösen készült. Éppúgy ahogy az Egyesült Államokban csak most augusztusban kiadott Gravity című dal is.

Ugyanis bár Justin nem énekel a dalban, de a szövegírásban és dalszerzésben most is aktív szerepet vállalt. A Gravity c. dal zenei videója nem más, mint fotózások és különböző háttérmunkálatok közben felvett videó összeollózása. De ha jól megnézzük, tulajdonképpen ezek sem véletlen felvételek. Esmée és csapat úgy gondolták, a Love Dealer mozgalmas klipje után, most egy kisebb munkával is elkészíthető kisfilmet gyártanak.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music esmée denters admit it napi music slágergyanús engyus outta here esmee denters love dealer esmée denters gravity esmée denters gravity official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr592291325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása