Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Rihanna - Only Girl (In The World) dalpremier

2010.09.07. 16:30 engyus

Rajongók ezrei várták világszerte Rihanna legújabb dalának premierét, ami magyar idő szerint ma délben volt. Az Only Girl (In The World) című dal a barbadosi énekesnő következő albumának előfutáraként debütált.

Azt hiszem nem meglepő, hogy manapság a 22 éves Rihanna az egyik legnépszerűbb és legközkedveltebb énekesnő a popszakmában. 2005 óta szinte folyamatosan gyártja a jobbnál jobb slágereket és zenei videókat. Öt év alatt négy nagylemezt jelentetett meg, a legutóbbit 2009. novemberében, Rated R címen.

Az album dalai igazi slágerré nőtték ki magukat az elmúlt egy évben. A Hard, Rude Boy, Rockstar 101, Russian Roulette és Te Amo című felvételek szinte egymást váltják a hazai és a világ rádióiban. Azonban úgy néz ki, Rihanna nem pihen! 2010. novemberében újabb albumot ad ki! Mégpedig az ötödik nagylemezét, amely Loud címen kerül majd a lemezboltok polcaira. Az album első kislemeze az Only Girl (In The World) című dal lesz, amely hivatalosan ma délben debütált a világhálón.

A felvétel a Stargate nevű, norvég producertrióhoz köthető, akik már korábban is dolgoztak együtt az énekesnővel, például a Please Don't Stop The Music vagy a Rude Boy című dalok elkészítésénél.

Az újdonság teljesen más stílushoz köthető mint az utóbbi időben megismert Rihanna-dalok. A várhatóan hamar új közönségkedvenccé váló dal már inkább a dance stílust képviseli. Sokkal dinamikusabb, pörgősebb az előző lemez dalihoz képest. Reméljük hamarosan klip is készül Rihanna legújabb felvételéhez.

A dalt kiváló minőségben, ide kattintva hallgathatod meg!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music rihanna napi music slágergyanús engyus rihanna rated r rihanna only girl in the world rihann új dala only girl in the world rihanna only girl

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr832278069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása