Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Jason Derülo - What If

2010.08.04. 17:26 engyus

Már majdnem egy hónapja debütált a „tavalyi-idei”esztendő nagy felfedezettje, Jason Derülo új klipje. De eddig nem sok nézhető videót találhattunk. A 21 esztendős amerikai énekes bemutatkozó lemeze idén tavasszal jelent meg. Nemrég hivatalosan is a boltok polcaira került az album negyedik kislemeze, a What If című felvétel.

Elsőként az Egyesült Királyságban jelent meg a múlt héten, az amerikai megjelenés pedig augusztus 9-ére várható. Közel egy évvel a Whatcha Say megjelenése után, ami még a zenecsatornák és rádióadók kedvence, ugyanúgy ahogy az In My Head című dal is.

A zenei videó történetéről talán annyit, hogy egy már sokszor, sokféleképpen megközelített emberi talányt dolgoz fel. Mégpedig a „mi lett volna ha” című mondatokat előtérbe hozva, ahogy azt a dal címe is szimbolizálja.

A zenei videóban Jason Derülo éppen meg szeretné kérni kedves kezét, amikor váratlan dolog történik. Innentől lehetünk tanúi egy rövid időutazásnak, valamint annak, mi is történhet a jövőnkben, ha valamit másként teszünk a múltban. Kacifántos mondatok ugye? Elvégre ez az egész dolog ilyen: múltban változtatnánk a jövőnkön, hogy a jelenünk más legyen? Hmmm, elgondolkodtató… Na ne is menjünk bele, inkább katt a Play gombra!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music what if napi music slágergyanús engyus jason derulo jason derülo jason derulo what if

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr672198937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása