Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Lissie Maurus - When I'm Alone

2010.07.15. 23:15 engyus

Lissie Maurus neve még sokak számára ismeretlen lehet. Azonban ha fiatal és tehetséges énekesnő így folytatja, hamarosan a világ számos pontján népszerűvé válhat. Lissie Maurus 1982-ben született az Egyesült Államokban. Már élete korai szakaszában is nagy érdeklődést tanúsított a zene iránt. 9 évesen már az Annie című musical főszerepét játszhatta. Véglegesen azonban a középiskolában töltött évek alatt kötelezte el magát a zene iránt.

2007-ben készítette el bemutatkozó, négy felvételt tartalmazó Ep-jét (középlemez). Ezt két évvel később egy hasonló kaliberű lemez követte. Idén pedig végre kiadhatta első, igazi stúdióalbumát is, Catching a Tiger címen. A lemez elkészítésének munkálatai Nashville-ben folytak. Az album producere az a Jacquire King volt, aki többek között már Norah Jones-szal, a Kings of Leonnal és a Billy Talenttel is dolgozott már együtt.

Június 20-án, Nagy-Britanniában jelenhetett meg először az album. Amerikában pedig várhatóan Augusztus 18-án kerülhet a boltokba. Az igen fülbemászó felvételt tartalmazó első kislemez, In Sleep címen debütált áprilisban. A második pedig a nagylemez megjelenése után egy nappal mutatkozott be When I'm Alone címen. Ehhez a dalhoz már a múlt hónap közepén elkészült a hivatalos zenei videó, amit most meg is tekinthet a Tisztelt Olvasó!

Lissie Maurus egy olyan előadó, akire erős hatással volt a blues, valamint a folk és a rockzene is nagyban befolyásolta stílusának kialakulását. Tehetsége vitathatatlan, mely saját dalain kívül dalfeldolgozásaiban is megmutatkozik. Hivatalos You Tube oldalán érdemes megtekinteni a Metallica, Nothing Else Matters, és Lady Gaga, Bad Romance c. slágerének feldolgozását.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music lissie napi music slágergyanús engyus lissie maurus catching a tiger when im alone in sleep metallica cover

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr12154523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása