Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Billy Talent - Diamond on a Landmine

2010.07.07. 12:38 engyus

Diamonds on a Landmine címmel megérkezett a legújabb Billy Talent videóklip. A dal a legutóbbi Billy Talent album negyedik kislemezeként jelent meg a múlt hónapban.

Szinte már a kanadai rockbanda névjegyévé vált, hogy az együttes nevével megegyező albumokat adnak ki. Így történt ez egy évvel ezelőtt is, amikor piacra dobták negyedik stúdióalbumukat, Billy Talent III. néven.

Hiába telt el egy esztendő a lemezkiadás óta, az album negyedik kislemezére egészen a múlt hónapig várni kellett. Ráadásul a Diamonds on a Landmine című dal klipje is csak a közelmúltban készült el. Az új zenei videó az együttes hivatalos honlapján debütált.

A négytagú formáció egyébként 1993-ban alakult Torontóban. A zenekar tagjai egy középiskolai tehetségkutató versenyen ismerkedtek meg. Sorsuk itt meg is pecsételődött, ugyanis hamarosan közös zenekart alapítottak Pezz néven. Watoosh címmel nemsokára meg is jelent debütáló albumuk. 1999-ben megváltoztatták a banda nevét Billy Talentre, ami egyébként egy filmbéli kitalált figura neve.

Az új névvel, új sikerek kapujába léptek a fiúk. A névváltás óta már három nagylemezük jelent meg, és egyre népszerűbbek a világ minden táján.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music billy talent napi music slágergyanús engyus billy talent diamond on a landmine diamond on a landmine billy talent iii

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr162135733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása