Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Kat DeLuna feat Akon - Push Push

2010.06.17. 23:42 engyus

Kat DeLunát még nem volt alkalmam bemutatni. Most azonban Akonnal készített közös dala kapcsán erre is sor kerülhet. A szóban forgó dal, a Push Push címet viseli.

Kathleen Emperatriz DeLuna 1987-ben született New Jerseyben, de dominikai származású.  Már fiatal korától kezdve sokat foglalkozott a zenével. Ekkor határozta el, hogy ha törik, ha szakad ő énekes lesz. A történet szerint, 15 évesen részt vett egy Coca-Cola által szponzorált karaoke versenyen, ahol Whitney Houston híres dalát, az I Will Always Love You c. dalt énekelte el. Természetesen meg is nyerte a megmérettetést.

Egyre jobban felfigyeltek tehetségére, így 2007-ben már alá is írhatta első lemezszerződését. Első albuma 9 Lives címen jelent még 2007-ben. Két évvel később készült el az Unstoppable címet viselő felvétele, amelyet hallhattunk az egy Boltkóros naplója (Confessions of a Shopaholic) című vígjátékban is. Ez a Lil Wayne közreműködésével készített dal is Kat legújabb, idén megjelenő, Inside Out című albumán kapott helyet. Úgy mint a Push Push.

A Push Push című nóta, az új album első kislemezként debütált április 13-án. A hivatalos klip pedig tegnap került fel a világhálóra. Akon neve valószínűleg sokat dob majd az eladási adatokon, bár tény, hogy nem sok mindent csinál a dalban. De ha már Akonnál tartunk… Mert talán nála a legjellemzőbb napjaink egyik, számomra legfurcsább „popszokása”. Azaz miért kell bekiabálni minden dal elején az előadó/előadók nevét? :) Példákat nem sorolok, szerintem tudtok eleget! Most pedig itt az új klip és egy régebbi, számomra új és igen tetszetős Kat DeLuna dal!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music kat deluna napi music slágergyanús engyus kat deluna push push kat deluna akon push push kat deluna unstoppable kat deluna inside out

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr102090277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása