Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Lady Gaga - Alejandro

2010.06.08. 22:24 engyus

Megérkezett Lady Gaga legújabb klipje. Az Alejandro című dalhoz készült zenei videót, ismételten nagy várakozásokat követve mutatták be tegnap.

Napjaink talán leghíresebb és legnépszerűbb előadója ismét sokkolta a zenei világot. A legutóbb megjelentetett Telephone című dal hosszú és meglepő zenei videója után, Gaga ismételten egy sokkoló és rövidnek egyáltalán nem nevezhető klipet mutatott be.

Az Alejandro című felvétel kisfilmjére nem kellett annyit várni, mint a legutóbbi klipre. Az énekesnő nagyjából tartotta magát az ígért dátumhoz, így a tegnapi nap folyamán végre megtekinthetővé vált a vadiúj videó.

Már-már megszokottá válik, hogy Lady Gaga videóklipjei az átlagosnál hosszabbra sikerülnek. Ez az Alejandro esetében is igaz, hiszen közel kilenc perc hosszúságú a kisfilm, melynek az eleje ismételten egyfajta hatáskeltésként funkcionál.

A komor hangulatú klipet Steven Klein rendezte. Azt hiszem a rendező és mi sem tudjuk meg igazán, miről is szól a kisfilm. Talán még maga Lady Gaga sem tudja! Az azonban elmondható, hogy egy meglepő és sokkoló videóval állunk szemben. A katonák, a temetés, a véres szív, és az énekesnő tánca, megjelenése mind-mind olyan jellegzetességek, amelyek igazán egyénivé teszik a klipet.

Az Alejandro c. dal egyébként Lady Gaga második albumán, a The Fame Monster című lemezen található meg. Valamint az album harmadik kislemezeként, április 20-án került a lemezboltokba. Eddig a toplistákon is magabiztosan szerepelt.

Szólj hozzá!

Címkék: zene lady gaga alejandro napi music slágergyanús engyus lady gaga alejandro lady gaga alejandro klip lady gaga új klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr112067612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása