Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Kylie Minogue - All The Lovers

2010.06.01. 15:48 engyus

Kylie Minogue legújabb videóklipjét nagy várakozás előzte meg. Aztán a mai nap folyamán végre bemutatták a friss zenei videót. Nos el kell mondani, hogy a klip lehetne akár korhatáros is. És ha már itt tartunk, nem is biztos, hogy a 16-os karika lenne a megfelelő! Ki-ki maga döntse el, saját belátása szerint!

Az All The Lovers című dal klipjében játszódó történéseket, sok más cikkíró és zenei bloggerhez hasonlóan én sem tudom találóbban megfogalmazni, mint hogy: „A klipben mindenki, mindenkivel csinálja!”

Vonagló női és férfi testek fogják körbe az éneklő Kyliet az új videóban, amit május elején forgattak a Los Angeles-i Kortárs Művészetek Múzeuma előtt. Azt hiszem volt jócskán bámészkodó. A kisfilm rendezője Joseph Khant volt, aki többek között olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Eminem vagy Christina Aguilera.

Az All The Lovers c. dal, az énekesnő hamarosan megjelenő, legújabb, Aphrodite címet viselő albumának bemutatkozó kislemeze. Szabad megtekinteni és megbotránkozni! De ha csak egyszerűen élvezzük a látottakat, akkor sincs baj! :)


szólj hozzá: Kylie Minogue - All The Lovers

Szólj hozzá!

Címkék: zene music kylie minogue napi music slágergyanús engyus klipje kylie minogue all the lovers all the lovers kylie minogue legújabb kylie minogue klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr982048113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása