Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Flo Rida ft. T-Pain - Zoosk Girl

2010.04.29. 23:28 engyus

A tavalyi évhez hasonlóan Flo Rida ismét egy remek nyári slágerrel örvendeztette meg a rajongókat. Zoosk Girl című vadonatúj felvétele, amit T-Pain közreműködésével készített már márciusban megjelent. A klip bemutatására viszont egészen tegnapig várni kellett.

Flo Rida, becsületes nevén Tramar Dillard, 1979-ben született, természetesen Floridában. Tini korában egy helyi rap banda tagjaként lépett fel lakóhelyén és környékén. A sikeres érettségi után, üzleti tanulmányokat folytatott a Nevadai Egyetemen.

A zenei életbe igazából 2008-ban sikerült berobbannia a Step Up 2. című mozifilm egyik sikerdalával, a Low című számmal. Ezt a dalt a most bemutatott Zoosk Girl-höz hasonlóan, szintén T-Painnel együtt adták elő. A sokak kedvencévé vált Low c. felvétel volt Flo Rida első kislemeze. Ezután hamarosan debütáló albuma is megjelenhetett Mail On Sunday címen.

Flo Rida több neves előadóval dolgozott már együtt. Például a már említett T-Painen kívül, Timbaland, a Black Eyed Peas fenegyereke will.i.am, és Sean Kingston is készített már közös produkciót a floridai rapperrel. Flo Rida akkor is jól döntött, mikor a tavalyi évben ismét egy duettre adta a fejét, mégpedig a ma már szintén népszerű és elismert Keshával. Ekkor született meg a mindannyiunk által ismert Right Round c. megasláger.

Sok mai énekeshez hasonlóan Flo Rida is a világhálón közli a legújabb információkat magáról. Márciusban például a Twitteren tudatta először rajongóival, hogy soron következő lemeze The Only One címen fog megjelenni az év második felében. Az album első közkinccsé vált dala, ami egyben az új album első kislemeze is, a Zoosk Girl, melynek címe önmagáért beszél. A dal és a klip is egy népszerű internetes társkereső oldal példáján keresztül avat be minket a 21. századi párkeresés viszontagságaiba.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music t pain flo rida napi music slágergyanús engyus flo rida zoosk girl zoosk girl flo rida t pain zoosk girl

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr931963252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása