Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Diana Vickers - Once

2010.03.15. 23:24 engyus

A brit X Factor nevezetű tehetségkutató műsor lelkes hazai követői bizonyára emlékeznek Diana Vickersre. A kellemes hangú lány a 2008-as X Factorban tűnt fel, ahol remek eredményeket ért el. Egy év után, végre elkészítette első lemezét és első zenei videóját.

Diana Vickers egy év kihagyás után, ismét komolyabban elkezdett foglalkozni a zenével. A népszerű tehetségkutatóban az előkelő negyedik helyen sikerült végeznie. Viszont ezután elmaradt a várva várt album. De most leendő bemutatkozó kislemezének dalával, a Once című felvétellel és a dal k klipjével tért vissza.

Diana Mae Vickers 1991-ben született Accrington városában. Azonban nem a városban, hanem egy Huncoat nevű kis faluban nőtt fel. Később Birminghamben tanult, ahol többek között színészettel, pszichológiával és történelemmel foglalkozott. Az iskola mellett egyre többet énekelt. Eleinte csupán kisebb énekversenyeken vett részt, majd 2008-ban jelentkezett az X Factorba.

A kezdeti akadályokkal könnyen megbirkózott, mondhatni simán jutott be a 12-es döntőbe. Műsorról-műsorra elvarázsolta a nézőket különleges hangjával. Az első adások után, a végső győzelemre is esélyesnek tartották. Végül a döntőbejutás előtt esett ki a versenyből, így a negyedik helyet szerezte meg.

Az X Factor után főként tanulmányaival és színészi pályájával foglalatoskodott. Tavaly nyáron látott hozzá első albumának elkészítéséhez, amely várhatóan májusban fog megjelenni. A Songs from the Tainted Cherry Tree elnevezésű album első kislemeze áprilisban válik elérhetővé a rajongók számára. A Once című felvétel egy olyan dal lett, ami teljesen passzol Diana hangjához és egyéniségéhez.

A klipet március elején mutatták be, a Once c. felvételt pedig múlt hét óta játsszák az angol rádiókban. Diana pedig újult erővel turnézni kezd a hét folyamán, és tovább népszerűsíti első lemezét. Mielőtt azonban megtekintenétek az új klipet, nézéttek meg egy X Factoros alakítását, amiben egy Michael Jackson klasszikust ad elő!

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene music once x factor napi music slágergyanús engyus diana vickers once diana vickers michael jackson man in the mirror

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr321842777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása