Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Gorillaz - Stylo

2010.03.10. 14:40 engyus

Az angliai virtuális banda visszatért! A méltán népszerű Gorillaz, március elején hozta nyilvánosságra, a legújabb albumukhoz kapcsolódó első videóklipet.

Az együttest, Damon Albarn és a képregényrajzoló, Jamie Hewlett találtak ki 1998-ban. A csapat négy tagból áll: 2D, Noodle, Russel, és Murdoc. Első sikeres dalaik közé tartozott a Tomorrow Comes Today valamint a Clint Eastwood. Ekkor kezdett igazán kibontakozni a zenekar stílusa. Gorillaz című debütáló lemezükből pedig elképesztő mennyiség, hétmillió példány fogyott el.

Plastic Beach című legújabb albumuk megjelenése ebben a hónapban várható. Az első kislemez január végén jelent meg, és mint már említettem, a Stylo címet viseli. A felvétel Bobby Womack és Mos Def közreműködésével készült.

A zseniális klip tavaly decemberben készült el Kaliforniában. Egyfajta Mad Max-es hangulat uralkodik az egész kisfilm során. Sivatagi száguldás Chevroletekkel, fánkzabáló rendőr, menekülő Gorillaz, Supernatural-szerű fekete démonok és egy meglepetés. Az autós üldözésben maga Bruce Willis játssza az egyik főszerepet. Szokás szerint egyedül szolgáltat igazságot a megszokott fehér atlétában. Egyszerűen kifogástalan munka, legyen szó a dalról vagy akár a klipről.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene music gorillaz napi music slágergyanús engyus stylo gorillaz stylo plastic beach gorillaz új klipje gorillaz új száma

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr271828581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása