Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Symbien feat. Lola - Callin'

2010.02.27. 23:58 engyus

A hét folyamán debütált Lola legújabb dalának klipje, amelyben új oldalról ismerhetjük meg a fiatal énekest. A Symbien által készített, Callin’ című dalban, egy teljesen új Lolát láthatunk, aki a megszokottaktól eltérő stílusban énekel.

Az új dal hivatalos premierére tegnap kerülhetett sor, az egyik népszerű magyar zenecsatornán. Így nem meglepő, hogy ma már bárki megtekintheti a világhálón is. Symbien produkciójában Lola csupán közreműködőként vett részt, az eredmény mégis nagyszerű.

Hol van már az a 16 éves kis tinilány, aki a 2005-ös Eurovíziós dalfesztiválon mutatkozott be a nézőknek? Lola mára már igazi nővé érett. Legismertebb dalai szinte kivétel nélkül nagy sikereket értek el. Hallja meg a világ című felvétele például, több mint két hónapig szerepelt, a Mahasz Országos Rádiós lista élén. Mozdulj már c. dala pedig, máig az egyik legnézettebb hazai klip a YouTube-on. Fiatal kora ellenére már három kiadott lemeznél tart, és most egy új dalban csillogtatta meg tudását.

A Callin’ című szerzeményt az a Symbien írta, aki korábban már több dalt is szerzett Lola debütáló lemezéhez. Most pedig saját felvételének elkészítéshez kérte Lola segítségét. Azt hiszem, nem mondok újat azzal, hogy Lola egy nagyon tehetséges énekesnő, aki az évek során felnőtt nővé cseperedett. Pont itt volt az ideje, hogy valami újat, valami érettebbet is mutasson nekünk. Íme hát, sikerült is meglepni a Lola-rajongókat!

 „Azt hiszem,nagyon meg fogtok lepődni, mert ilyen dalt még nem hallhattatok tőlem. Semmi "lolás" nincs benne, teljesen más stílus, de nagyon élveztem a munkálatokat.” – nyilatkozta Lola saját blogjában.

 Jó látni, hogy egy énekes ilyen fiatalon is képes megújulni. Az új felvétel bizonyára nagy kedvenc lesz a fiatal hazai zenekedvelők körében.  Talán a Callin’ még külföldi hódításokra is képes lehet! Majd meglátjuk!

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene music lola napi music slágergyanús engyus lola callin callin symbien symbien lola callin lola új dala lola új klipje

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr121796091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása