Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Black Eyed Peas - Imma Be & Rocking That Body

2010.02.17. 01:18 engyus

Az előző évben újra nagy sikereket elérő Black Eyed Peas, ismét egy új zenei videóval jelentkezett. A tegnap debütáló klip rendhagyónak számít, ugyanis egyszerre két dalhoz készült. Az új videón az Imma Be és a Rocking That Body című dalok osztoznak.

Az elmúlt esztendőben, közel négyévnyi szünet után, új albummal tért vissza a Black Eyed Peas. Nem is akármilyen sikerrel. Boom Boom Pow, I Gotta Feeling és Meet Me Halfway című dalaik, a mai napig gyakran hallhatóak a külföldi és hazai rádiókban egyaránt. A dalok jól szerepeltek és szerepelnek a slágerlistákon is. Az új albumból egy hónap alatt, közel 1 millió példány fogyott el. A The E.N.D (The Energy Never Dies) című album tehát igazi bombasikernek számít.

A klip extra hosszúra sikeredett, de ez nem is olyan meglepő, hiszen a videóban az Imma Be, és a Rocking That Body című dal is szerepet kapott, amelyek ugyancsak megtalálhatóak a már említett 2009-es lemezen. Szokatlan környezetbe csöppenhetünk, ha megtekintjük a klipet. Fergie és will.i.am zenésztársaival együtt, egy futurisztikus világban találja magát. Repülő autókkal, robotokkal és jövőbeli öltözettel is találkozhatunk az izgalmas klipben, amit Rich Lee rendezett. A felvételek egy kaliforniai sivatagban készültek idén januárban. Érdekesség, hogy a forgatást egy időre meg kellett szakítani, egy homokvihar miatt.

Az Imma Be című dal jelenleg második helyen áll az amerikai Billboard slágerlistán. Várhatóan nem lesz akkora siker, mint például az I Gotta Feeling, de a videó mindenesetre kitűnően sikerült. Egyébként a klip története csak akkor érthető igazán, ha az eredeti, hosszú változatot tekintjük meg. Nem is lövöm le a poént, nézze meg mindenki!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music fergie black eyed peas napi music slágergyanús engyus will i amm imma be the e.n.d új black eyed peas klip rocking that body

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr961765164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása