Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Sarah McLachlan - One Dream

2010.01.27. 17:47 engyus

Ma egy igazi téli dalt ajánlok nektek. Még bőven benne vagyunk a zord évszakban, valamint már csak 16 nap és kezdődik a téli olimpia. Aki nem értené az összefüggést, annak segítek! Ha minden igaz, akkor a most bemutatott Sarah McLachlan, One Dream című dala lesz a 2010-es Vancouver-i Téli Olimpia hivatalos dala. Az ősszel kiadott dalhoz, pár napja már a klipp is megérkezett, amely a négy évvel ezelőtti téli olimpiából is tartalmaz pillanatokat.

Sarah McLachlan végre új lemezen dolgozik. Ezen a lemezen többek közt a One Dream is hallható lesz. Egy Kanadában megrendezésre kerülő olimpia dalát, nem is énekelhetné más, mint egy népszerű kanadai énekesnő. Sarah McLachlan főként érzelmekkel teli dalairól ismert. Nem túlzás, ha azt mondom, hogy a téli depresszió kedvenc dalai lehetnek ezek. Lassúak, bús hangulatúak de nagyon szépek. A kétszeres Grammy-díjas énekesnő talán egyik legismertebb ilyen száma, az Angel. Így most az olimpiai nóta mellett, ezt a téli számot is postolom nektek! Jó szomorkodást! :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene music angel dala sarah mclachlan vancouver 2010 napi music slágergyanús engyus one dream téli olimpia hivatalos official theme song of the 2010 winter olympics in vancouver

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr971707019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása