Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

2010 Reménységei # 1.

2010.01.03. 12:36 engyus

2010 biztosan rengeteg újdonságot tartogat számunkra a zeneiparban is. Biztosan jelennek meg újabb hatalmas slágerek a jól ismert előadóktól. De azt is biztosra ve hetjük , hogy számos új arcot is láthatunk majd az év során, akik egy csapásra hírnévre t  esznek majd szert. Gond oljunk csak az elmúlt évben például Katy Perry-re vagy Lady Gaga-ra. Az ilyen tehetséges, új előadók k özül próbálok mazsolázgatni egy kicsit, akikre nagy jövő várhat. Kíváncsi vagyok, közülük mennyien alkotnak majd maradandót.

Engedjétek meg, hogy a személyes kedvencemmel kezdjem. Tiffany Page hangja első hallásra megfogott. Ahogyan megszólal, egyből megragadja a figyelmet. A bájos tini külső után, nem ilyen hangot feltételeztem. A fiatal lány 14. születésnapjára kapta első gitárját, ami után már nem volt visszaút. Elkezdett énekelni és dalokat írni. Nyáron kezdett el dolgozni első lemezén Los Angelesben és Londonban. Az album várhatóan idén nyáron fog megjelenni. A demo felvételek már meghallgathatóak Myspace-es oldalán valamint két videót a Youtube-ra is feltett. Honlapja már készülőben van. Fellépéseinek időpontjai egyre csak gyűlnek. Úgy néz ki szép lassan beindul a karriere. Most pedig tekintsétek meg a Walk Away Slow című demoját.

Szólj hozzá!

Címkék: zene r napi music slágergyanús engyus 2010 reménységei tiffany page walk away slow reménységei

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr831641576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása