Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Szilveszteri Kavalkád

2009.12.31. 13:24 engyus

Elérkeztünk hát az év utolsó napjához. Ami azt jelenti, hogy éppen csak néhány napos blogomat is zárnom kell valahogy, ami így most viccesnek tűnhet. A tegnapi mashup videó már egyfajta előszilveszter volt. Ma ez lesz az egyetlen bejegyzésem, ugyanis a mai estét remélhetőleg senki sem internetezéssel fogja tölteni. Arra gondoltam, hogy egyfajta évzárásképpen nem újdonságokat mutatok. Azaz valamilyen formában mégis. Három olyan dalt választottam ki, ami ebben az évben vált slágerré és hallottuk őket ezerszer a rádiókban és a zenecsatornákon.

A három dal azonban különleges valamiben. Egyiket sem az eredeti előadótól halljuk. A BBC által üzemeltetett brit Radio 1-nek ugyanis van egy olyan jó szokása, hogy különböző ismert énekeseket kérnek meg arra, hogy egy népszerű dalt énekeljenek el élőben, a rádió stúdiójában. Ez az ún. Radio 1's Live Lounge. Ezt a módszert a magyar rádiók is kipróbálhatnák, mert itt látszik igazán, ki is tud valójában énekelni.

Az első dal Kings Of Leon, Use Somebody című szerzeménye, amit az Alkonyat filmek zenéivel hírnévre szert tevő, Paramore együttes ad elő. Szerintem nagyon jól szól!

A második videó a már sokat emlegetett Katy Perry, Hot N Cold dalának feldolgozása, Jordin Sparks előadásában. Igen, tudom hogy már volt Hot N Cold a minap is, de ha egy szám jó, és sokaknak tetszik akkor nincs mit tenni. Egyébként a Battlefield és az SOS dalok előadója ezt is egész jól énekli el, persze élőben.

A harmadik és egyben utolsó dal, David Guetta és Kelly Rowland, When Love Takes Over nevű nyári slágere. Ezt az idei év nagy felfedezettje, a mindössze 18 éves Pixie Lott kisasszony énekli el. Pixie idei bombasikerei közül itthon főként a Mama Do az, amit ismerhetünk. De ezen kívül külföldön a Cry Me Out, valamint a Boys And Girls című dalai is a slágerlisták élmezőnyében voltak és vannak is.

Remélem tudtam ismételten újat mutatni! Jó zenehallgatást és mindenkinek Boldog Új Esztendőt! Találkozunk jövőre! :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene david guetta kings of leon paramore battlefield jordin sparks kelly rowland twilight katy perry alkonyat new moon hot n cold when love takes over pixie lott napi music engyus use somebody mama do

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr771635008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása