Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Florence + The Machine - Breath Of Life

2012.05.23. 22:37 engyus

BreathofLifeFlorenceandtheMachine.jpgSokszor, sokat írtam már a Florence + The Machine nevű együttesről. Méltattam őket elégszer, úgyhogy most minden újabb kitörés nélkül mutatom be legújabb dalukat és annak zenei videóját. A nagysikerű Ceremonials címen kiadott tavaly októberi albumról már számos remek dallal megismerkedhettünk a közelmúltban. What The Water Gave Me, Shake It Out, No Light, No Light, vagy éppen a mostanában nagy kedvenc Never Let Me Go.

Mindegyik  kislemezdal kötelező darab! Ezúttal pedig egy mozifilm betétdala kapcsán hallunk Florence Welch-ről és bandájáról. Egészen pontosan a május 31-én a mozikba kerülő legújabb Hófehérke adaptáció, a Hófehér és a vadász (Snow White & The Huntsman) című mozifilm betétdaláról van szó. Az együttes legújabb felvételének címe Breath Of Life, melynek a közelmúltban bemutatott klipjében a bandán kívül a Kristen Stewart és Charlize Theron főszereplésével készült film jeleneteiből is láthatunk ízelítőt. A dal nem szerepel az együttes második nagylemezén, így egy teljesen mértékben új felvételről van szó. A klipben is látható nagyzenekar pedig egészen különleges hatást ad a dalnak. Kötelező meghallgatni!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos florence the machine új klipek florence the machine breath of life florence the machine breath of life klippremier florence the machine breath of life official music video florence the machine breath of life hófehér florence the machine breath of life snow white & the huntsman breath of life

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr544530614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása