Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Katy Perry - Part Of Me

2012.03.22. 22:38 engyus

Katy_Perry_-_Part_of_Me.jpgEddig többnyire Katy Perry varázslatos és boldog világát ismerhettük meg dalaiból és azok klipjeiből. Persze azért a Thinking Of You és a The One That Got Away klipje nem erről tanúskodik, de tény hogy az énekesnő színes és vidám egyénisége eddigi zenei videóiban is dominált. A közelmúltban azonban a megélt magánéleti problémák miatt magába zárkózott az amerikai énekesnő, ugyanis hamarosan elválik férjétől, Russell Brandtől. Sokak szerint Katy legújabb, Part Of Me c. dalát is ez magánéleti válság ihlette, ám erre nincs kézzel fogható bizonyíték. Tény, hogy a dal szövege és mondanivalója bőven ad okot erre a felvetésre. Ráadásul a ma hajnalban bemutatott zenei videó is hasonlóan sokatmondó lett.

Katy Perry újra kiadja Teenage Dream címet viselő albumát, melyről összesen hat kislemezdal vált közkinccsé. A felvételek kivétel nélkül népszerű slágerokká váltak, a videoklipeket pedig mostanság is sokan nézik meg újra és újra. A nagy sikeren felbuzdulva Katy és csapata úgy döntött lehúz még egy bőrt harmadik nagylemezéről. A Teenage Dream: The Complete Confecion c. album március27-én jelenhet meg. A már jól ismert dalokon kívül szerepel majd rajta az Last Friday Night, Missy Elliott közreműködésével, az E.T. Kanye West-tel készített változata és a The One That Got Away akusztikus verziója is. De természetesen a február 13-án kiadott Part Of Me c. sláger is rajta lesz, ami az ismét megjelenő album első kislemezeként került bemutatásra. Mint azt írtam a bevezetőben a dal videoklipje eltér az eddigi Katy Perry klipektől. Szokatlan és hatásos zenei videó lett, amit elsőre nem igazán díjaztam. Másodszorra már jóval több mondanivalót találtam benne, bár a női katonaszerepet még mindig egy kicsit túlzásnak tartom. A dal remek lett, amit a Billboard Hot 100-as listás első hely is bizonyít. A klip sem rossz, tessék megnézni!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music katy perry klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek part of me katy perry part of me katy perry part of me klippremier katy perry part of me videoklip katy perry part of me official music video katy perry part of me új klip katy perry part of me katona

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr94332896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása