Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Gotye - Somebody That I Used To Know & Easy Way Out

2012.02.28. 22:08 engyus

Gotye_featuring_Kimbra_-_Somebody_That_I_Used_to_Know.pngEzúttal ismét egy olyan dalról szólok, ami már egy kicsit régebben megjelent, most azonban mégis nagyon aktuális. Gotye slágeréről van szó, ami a közelmúltban vált igazán népszerűvé és hatalmas sikerdallá. A Somebody That I Used to Know címet viselő dal a tavalyi év júliusában jelenhetett meg Gotye harmadik stúdióalbumának második kislemezeként. De akkor még közel sem volt ekkora sikere az indie és a rock stílusjegyeit felvonultató slágernek. Azonban mára a belga és ausztrál származású előadó olyan népszerűvé vált, hogy szinte még a csapból is ez a dal folyik. A felvétel a toplisták élén van, a You Tube-on egyre többet találunk a sláger feldolgozásából, a dal klipje pedig már a 90 milliós nézettséget is meghaladta.

A 31 esztendős előadó Belgiumban látta meg a napvilágot Wouter De Backer néven, de fiatalon Ausztráliába költözött családjával. Már gyerekkorában megmutatkozott a zene iránti szenvedélye, ugyanis hamar megtanult zongorázni és dobon játszani. A középiskolai éveiben három barátjával egy Downstares nevű együttesben játszott, ahol már igazán megmutatkozott tehetsége. Hamarosan azonban feloszlott az együttes és a tagok külön utakra tértek.

Az egyetemi tanulmányokat követve 2003-ben már önállóan, Gotye néven adta ki első lemezét Boardface címen, melyet három évvel később a Like Drawing Blood követett. A tavalyi évben pedig a harmadik stúdióalbum is megérkezett Making Mirorrs címen. Ha lehet ilyet mondani ez a nagylemez jelentette Gotye számára az átütő sikert. A korong augusztusban került a boltok polcaira és azóta világszerte remek eredményeket ért el. Természetesen ez főleg a Somebody That I Used to Know-nak köszönhető, ami a világ számos országában a toplisták élére került és azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Talán már nincs is olyan zenekedvelő, aki ne ismerné, de ha mégis akadna, most megismerheti a dalt. Valamint Gotye legújabb klipjét is, ami az Easy Way Out c. dalhoz készült.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music gotye klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek gotye somebody that i used to know gotye somebody that i used to know klipp gotye somebody that i used to know music video gotye easy way out gotye easy way out klippremier gotye easy way out új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr664220550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása